Mohair neuletakki Kuura, Luonnonvalkoinen

139,00 

Unelman pehmeä ja kevyt Kuura on lyhyt mohairneuletakki. Sen etulistaa koristaa neljä isoa nappia ja materiaalina siinä on käytetty mohairsekoitetta. Neuletakki on kevyt, hengittävä ja ihanan tuntuinen päällä.

Kuura on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön voit yhdistää sen kesällä mekon kanssa tai talvella välikerrokseksi takin alle. Tuote on neulottu ja ommeltu omalla tehtaallamme Tuusulassa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Tuotetiedot pähkinänkuoressa

  • Lyhyt mohairneuletakki
  • Nappikiinnitys 4 napilla
  • materiaali: 50 % mohair, 32 % polyamidi ja 18 % merinovilla
  • Muina väreinä: Natural, Laventeli ja Musta
  • Tuuletus, tarvittaessa käsinpesu ja tasokuivaus
  • Tuote on valmistettu Suomessa

Materiaali ja hoito-ohjeet

Kuura-neuletakin materiaali on 50 % mohairia, 32 % polyamidia ja 18 % merinovillaa. Mohair on pitkäkuituinen ja erittäin pehmeä materiaali, jota saadaan angoravuohesta. Mohair on kevyttä ja lämmittävää ja sillä on hyvä kulutuksen kesto. Mohairia käytetään yleensä yhdessä muiden kuitujen kanssa.

Villatuotteet hylkivät likaa, joten niitä ei tarvitse pestä usein. Yleensä pelkkä tuuletus riittää. Mohairneuleen on hyvä antaa ”levätä” käyttökertojen välillä. Tarvittaessa käsinpesu ja tasokuivaus on myös mahdollista. Säilytä viikattuna.

Lue lisää käyttämistämme materiaaleista ja suositelluista hoito-ohjeista täältä!

Vastuullisuus

Tuote on neulottu Tuusulassa. Langan mohair on RMS-sertifioitua ja merinovilla mulesing-vapaata. Lanka on valmistettu Italiassa ja sillä on Öko-Tex-standardi 100 -sertifikaatti.

Koon valinta

Pääkuvan malli on 163cm pitkä ja hänellä on päällä koko XS/S. Kuvien toinen malli on 181cm pitkä ja hänellä on päällä koko M/L. Suosittelemme valitsemaan koon, jota yleensäkin käytät. Mikäli haluat väljemmän istuvuuden ota kokoa suurempi. Tuotteen mitat löydät kuvista. Omia vartalonmittoja voi verrata Gooodin kokotaulukkoon. Autamme mielellämme koon valinnassa, joten voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun!

Lisätiedot

Paino 0,26 kg (kilogramma)
Tuplakoko

XS/S, M/L, XL/XXL