Miesten neuleet

Kestävät kotimaiset miesten neuleet merinovillasta ja villasta. Löydä uusi lempivaatteesi.

Rajaa tuotteita
Etkö ole varma, mikä koko sinulle sopii? Katso Gooodin kokotaulukko ›

Materiaalit ja huolto

Haluamme, että lempivaatteesi kestävät mahdollisimman pitkään.

Hoida vaatettasi oikein ›

This is goood – tutustu meihin!

Olemme kotimainen perheyritys, ja tuotamme vaatteet vastuullisesti Tuusulassa.

Lue lisää yrityksestä ›

Kestävät miesten neuleet laadukkaista materiaaleista

Gooodin miesten neuleiden valikoimasta löydät laadukkaat ja kestävät vaatteet moneen käyttötarkoitukseen. Miesten neuleet valmistetaan vain parhaista materiaaleista: 100% merinovillasta ja 100% villasta, joten ne kestävät aikaa ja runsastakin käyttöä. Materiaalina villa on hengittävä ja kosteutta sitova, joten neuleita on miellyttävä käyttää monenlaisissa olosuhteissa.

Monikäyttöinen miesten neule

Gooodin valikoiman miesten neuleet sopivat yhtä hyvin ulkoiluun, retkeilyyn kuin arkikäyttöön vaikkapa farkkujen kanssa. Osassa miesten neuleissa on taitettava kaulus, joka lämmittää ja suojaa kaulaa, mutta on kuitenkin sopivan väljä. Ohuempi miesten neule on helppo pakata mukaan retkelle varavaatteeksi, koska se on kevyt kantaa eikä vie paljoa tilaa. Paksumpi miesten neule on verraton, kun vaatteelta vaaditaan suurempaa lämmittävyyttä ja sitä käytetään vaativimmissa olosuhteissa.

Tyköistuva vai väljä neule – saumaton vai perinteinen?

Meiltä löydät sekä tyköistuvia että väljiä miesten neuleita. Tyköistuva malli toimii suoraan ihoa vasten tai välivaatekertana. Neulos on joustavaa, joten vaate ei kuitenkaan kiristä. Väljemmän miesten neuleen alle mahtuu vaikka toinen merinovillapaita, joten se toimii mainiosti kerrospukeutumisessa. Vaatteiden tarkemmat mitat löytyvät tuotekuvista.

Tyköistuvat neuleet on valmistettu saumattomasti kokonaan neulekoneella valmiiseen muotoonsa asti. Neulomisen jälkeen aloituslangat irrotetaan, tuote pestään ja höyrytetään. Leikkausvaihetta ei ole ollenkaan ja materiaalihukkaa muodostuu ainoastaan pienestä määrästä aloituslankaa, joten saumattoman neuleen valmistaminen kuormittaa ympäristöä tavallista tuotantoa vähemmän. Ompeluvaihe käsittää ainoastaan pesu- ja tuotelappujen ompelun. Muotoonneulottu neule on mukava päällä, koska siinä ei ole saumoja, jotka voisivat painaa tai hiertää. 

Värejä löytyy laaja valikoima ja jokaiselle oma suosikki! Valitse väri: musta, metsän vihreä, tummanharmaa, vaaleanharmaa, monta sinisen sävyä ja poltettu oranssi.

Neuleita vuosikymmenten kokemuksella omalla tehtaalla

Kaikki miesten neuleet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tuotanto tapahtuu omalla tehtaallamme Tuusulassa, joten Gooodin vaatteen tilaaja saa todellisen lähituotetun vaatteen pitkäaikaiseksi ystäväksi.

Goood on tuusulalaisen Kutomo Holopaisen tuotemerkki ja uusi verkkokauppa. Olemme valmistaneet laadukkaita neuleita ja neuloksia vuodesta 1964 alkaen. Matkan varrelle mahtuu niin omia mallistoja kuin yhteistyötä useiden tunnettujen vaatemerkkien kanssa. Käytössämme on erinomainen neulekonekanta ja ompelemme neulokset kestäviksi vaatteiksi ja asusteiksi vankalla ammattitaidolla. Lue lisä Gooodin taipaleen alkumetreistä sivulta This is Goood.

Miesten neuleiden hinnat pyritään pitämään kohtuullisina, minkä mahdollistavat oma tuotanto ja välikäsien puuttuminen. Kohtuullinen hinta ei sulje pois laadukasta lopputulosta. Vaatteen hinta sisältää kuitenkin taidokkaan kotimaisen työn sekä laadukkaat materiaalit. Lue lisää tietoa käyttämistämme materiaaleista täältä.

Verkkokauppa

Goood.fi-verkkokaupan valikoima sisältää monenlaisia laadukkaita neuleita miehille ja naisille. Verkkokaupan pääkategoriat ovat naisille, miehille ja asusteet. Etsi haluamaasi tuotetta näistä tai esimerkiksi alakategorioista uutuudet, outlet, saumattomat neuleet tai pooloneuleet. Lisäksi löydät kategoriat materiaaleittain kuten merinovillaneuleet, mohairneuleet ja luomupuuvillaneuleet. Lajittele tuotteita koon mukaan niin saat tulokseksi vain omaa kokoasi olevat tuotteet. Liity myös postituslistallemme niin kuulet uutiset ja tarjoukset ensimmäisten joukossa.