Naisten pooloneuleet

Materiaalit ja huolto: merinovillaneuleet

Haluamme, että pooloneuleesi kestää mahdollisimman pitkään.

Hoida vaatettasi oikein ›

This is goood – tutustu meihin!

Olemme kotimainen perheyritys ja tuotamme vaatteet vastuullisesti Tuusulassa.

Lue lisää yrityksestä ›

Monikäyttöinen pooloneule

Naisten pooloneuleet on valmistettu laadukkaasta merinovillasta, joka on niin pehmeää, että sitä voi hyvin käyttää suoraan ihoa vasten. Pooloneuleet toimivatkin niin sellaisenaan, aluskerrastona kuin välikerrastona. Neuleet sopivat yhtä hyvin ulkoliikuntaan kuin arkikäyttöön farkkujen kanssa. Taitettava kaulus lämmittää ja suojaa kaulaa, mutta on kuitenkin sopivan väljä. Gooodin kaikki poolot ovat melko ohutta neulosta, joten pusero on helppo pakata mukaan retkelle varavaatteeksi, koska se on kevyt eikä vie paljoa tilaa.

Muotoonneulottu pooloneule

Poolot ovat muotoonneulottuja eli niissä ei ole lainkaan saumoja. Neulekone neuloo vaatteen alusta loppuun valmiiseen muotoonsa. Neulomisen jälkeen aloituslangat irrotetaan, tuote pestään ja höyrytetään. Leikkausvaihetta ei ole ollenkaan ja materiaalihukkaa muodostuu ainoastaan pienestä määrästä aloituslankaa, joten saumattoman neuleen valmistaminen kuormittaa ympäristöä tavallista tuotantoa vähemmän. Ompeluvaihe käsittää ainoastaan pesu- ja tuotelappujen ompelun. Muotoonneulottu pooloneule on mukava päällä, koska siinä ei ole saumoja, jotka voisivat painaa tai hiertää. 

Tyköistuva vai väljä pooloneule – kumman valitset?

Meiltä löydät sekä tyköistuvia että väljiä pooloneuleita. Tyköistuva malli toimii suoraan ihoa vasten tai välivaatekertana. Neulos on joustavaa, joten vaate ei kuitenkaan kiristä. Väljemmän pooloneuleen alle mahtuu vaikka toinen merinovillapaita, joten se toimii mainiosti kerrospukeutumisessa. Vaatteiden tarkemmat mitat löytyvät tuotekuvista.

Värejä löytyy laaja valikoima ja jokaiselle oma suosikki! Valitse väri: musta, valkoinen, vihreä, harmaa, sininen, vanha roosa, oranssi.

Pooloneuleita laadukkaista materiaaleista omalla tehtaalla

Naisten pooloneuleiden materiaalina on laadukas 100% merinovilla, joten ne kestävät aikaa ja runsasta käyttöä. Materiaalina merinovilla on hengittävä ja kosteutta sitova, joten pooloja on miellyttävä käyttää monenlaisissa olosuhteissa. Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tuotanto tapahtuu omalla tehtaallamme Tuusulassa, joten Gooodin vaatteen tilaaja saa todellisen lähituotetun vaatteen pitkäaikaiseksi ystäväksi.

Goood on tuusulalaisen Kutomo Holopaisen tuotemerkki ja uusi verkkokauppa. Olemme valmistaneet laadukkaita neuleita ja neuloksia jo yli puolen vuosisadan ajan, vuodesta 1964 alkaen. Matkan varrelle mahtuu niin omia mallistoja kuin yhteistyötä useiden tunnettujen vaatemerkkien kanssa. Käytössämme on erinomainen neulekonekanta ja ompelemme neulokset kestäviksi vaatteiksi ja asusteiksi vankalla ammattitaidolla. Lue lisä Gooodin taipaleen alkumetreistä sivulta This is Goood.

Pooloneuleidemme hinnat pyritään pitämään kohtuullisina, minkä mahdollistavat oma tuotanto ja välikäsien puuttuminen. Kohtuullinen hinta ei sulje pois laadukasta lopputulosta. Vaatteen hinta sisältää kuitenkin taidokkaan kotimaisen työn sekä laadukkaat materiaalit. Lue lisää tietoa käyttämistämme materiaaleista täältä.

Verkkokauppa

Goood.fi-verkkokaupan valikoima sisältää monenlaisia laadukkaita neuleita miehille ja naisille. Verkkokaupan pääkategoriat ovat naisille, miehille ja asusteet. Etsi haluamaasi tuotetta näistä tai esimerkiksi alakategorioista uutuudet, outlet, saumattomat neuleet tai neuletakit. Lisäksi löydät kategoriat materiaaleittain kuten merinovillaneuleet, mohairneuleet ja luomupuuvillaneuleet. Lajittele tuotteita koon mukaan niin saat tulokseksi vain omaa kokoasi olevat tuotteet. Liity myös postituslistallemme niin kuulet uutiset ja tarjoukset ensimmäisten joukossa.