Naisten neuleet

Onko suosikkineuleesi muotoonneulottu, istuva vai oversize-neule? Löydä valikoimastamme lempimallisi. Nämä naisten neuleet kestävät katseita ja aikaa.

Rajaa tuotteita
Etkö ole varma, mikä koko sinulle sopii? Katso Gooodin kokotaulukko ›

Materiaalit ja huolto

Haluamme, että lempivaatteesi kestävät mahdollisimman pitkään.

Hoida vaatettasi oikein ›

This is goood – tutustu meihin!

Olemme kotimainen perheyritys, ja tuotamme vaatteet vastuullisesti Tuusulassa.

Lue lisää yrityksestä ›

Laadukkaat naisten neuleet

Gooodin naisten neuleiden valikoimasta löydät laadukkaat vaatteet moneen käyttötarkoitukseen. Neuleemme valmistetaan vain parhaista materiaaleista: 100% merinovillasta, 100% luomupuuvillasta sekä mohairsekoitteesta.

Gooodin naisten neuleet suunnitellaan kestämään aikaa ja kulutusta. Valikoimastamme löydät neuletakit, -puserot ja -mekot, neuleita poolokauluksella ja ilman, tyköistuvana ja väljällä mitoituksella, pitkähihaisena ja lyhyillä hihoilla – tilanteeseen kuin tilanteeseen. Värejä löytyy laaja valikoima ja jokaiselle oma suosikki! Valitse väri: musta, valkoinen, vihreä, harmaa, violetti, laventeli, luumu, vaaleanvihreä tai beige.

Monikäyttöinen naisten neule

Neule sopii erinomaisesti moneen tilanteeseen: talvisiin päiviin tai kevyeksi takiksi syksyyn, kevääseen ja kesän viileisiin iltoihin. Pue naisten neule arkena, juhlapäivänä, kesällä ja talvella. Naisten neuleet ovat luottovaatteita jokaiseen hetkeen! Neulepuserot ovat myös täydellisiä vaatekappaleita kerrospukeutumiseen.

Neuleet ovat jokaisen vaatekaapin peruspilareita, joilla on helppo muuttaa pukeutumisen ilmettä. Neuleen voit pukea melkein minkä asukokonaisuuden kanssa tahansa, olipa kyseessä arkinen tyyli jokapäiväiseen pukeutumiseen tai hieman muodollisempi asu. Gooodin neuleet sopivat moneen käyttötarkoitukseen: ulkoiluun, retkeilyyn kuin arkikäyttöön vaikkapa farkkujen tai hameen kanssa.

Osassa neuleissamme on taitettava kaulus, joka lämmittää ja suojaa kaulaa, mutta on kuitenkin sopivan väljä. Ohuempi neule on helppo pakata mukaan retkelle varavaatteeksi, koska se on kevyt kantaa eikä vie paljoa tilaa. Paksumpi naisten neule on verraton, kun vaatteelta vaaditaan suurempaa lämmittävyyttä tai kun kaipaat neuleelta muhkeaa ilmettä.

Tyköistuva vai väljä neule – saumaton vai perinteinen – neulemekko vai villahousut?

Meiltä löydät monen mallisia naisten neuleita, sekä tyköistuvia että väljiä neuleita, neulepuseroita ja -takkeja, neulemekkoja ja villahousuja. Tyköistuva malli toimii suoraan ihoa vasten tai välivaatekertana. Neulos on joustavaa, joten vaate ei kuitenkaan kiristä. Väljemmän neuleen alle mahtuu vaikka toinen merinovillapaita, joten se toimii mainiosti kerrospukeutumisessa. Vaatteiden tarkemmat mitat löytyvät tuotekuvista.

Tyköistuvat neuleet on valmistettu saumattomasti kokonaan neulekoneella valmiiseen muotoonsa asti. Neulomisen jälkeen aloituslangat irrotetaan, tuote pestään ja höyrytetään. Leikkausvaihetta ei ole ollenkaan ja materiaalihukkaa muodostuu ainoastaan pienestä määrästä aloituslankaa, joten saumattoman neuleen valmistaminen kuormittaa ympäristöä tavallista tuotantoa vähemmän. Ompeluvaihe käsittää ainoastaan pesu- ja tuotelappujen ompelun. Muotoonneulottu neule on mukava päällä, koska siinä ei ole saumoja, jotka voisivat painaa tai hiertää.

Värejä löytyy laaja valikoima ja jokaiselle oma suosikki! Valitse väri: musta, vihreä, tummanharmaa, vaaleanharmaa, vanha roosa, oranssi, luonnonvalkoinen, violetti, luumu, laventeli, ruskea ja vaalean vihreä.

Neuleita vuosikymmenten kokemuksella omalla tehtaalla

Kaikki naisten neuleet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tuotanto tapahtuu omalla tehtaallamme Tuusulassa, joten Gooodin vaatteen tilaaja saa todellisen lähituotetun vaatteen pitkäaikaiseksi ystäväksi.

Goood on tuusulalaisen Kutomo Holopaisen tuotemerkki ja uusi verkkokauppa. Olemme valmistaneet laadukkaita neuleita ja neuloksia vuodesta 1964 alkaen. Matkan varrelle mahtuu niin omia mallistoja kuin yhteistyötä useiden tunnettujen vaatemerkkien kanssa. Käytössämme on erinomainen neulekonekanta ja ompelemme neulokset kestäviksi vaatteiksi ja asusteiksi vankalla ammattitaidolla. Lue lisä Gooodin taipaleen alkumetreistä sivulta This is Goood.

Naisten neuleiden hinnat pyritään pitämään kohtuullisina, minkä mahdollistavat oma tuotanto ja välikäsien puuttuminen. Kohtuullinen hinta ei sulje pois laadukasta lopputulosta. Vaatteen hinta sisältää kuitenkin taidokkaan kotimaisen työn sekä laadukkaat materiaalit. Lue lisää tietoa käyttämistämme materiaaleista täältä.

Verkkokauppa

Goood.fi-verkkokaupan valikoima sisältää monenlaisia laadukkaita neuleita miehille ja naisille. Verkkokaupan pääkategoriat ovat naisille, miehille ja asusteet. Etsi haluamaasi tuotetta näistä tai esimerkiksi alakategorioista uutuudet, outlet, neuletakit tai pooloneuleet. Lisäksi löydät tuotteet materiaaleittain kuten merinovillaneuleet, mohairneuleet ja luomupuuvillaneuleet. Lajittele tuotteita koon mukaan niin saat tulokseksi vain omaa kokoasi olevat tuotteet. Liity myös postituslistallemme niin kuulet uutiset ja tarjoukset ensimmäisten joukossa.