Naisten neuletakit

Rajaa tuotteita

Materiaalit ja huolto: neuletakki

Haluamme, että neuletakkisi kestää mahdollisimman pitkään.

Hoida vaatettasi oikein ›

This is goood – tutustu meihin!

Olemme kotimainen perheyritys, ja tuotamme vaatteet vastuullisesti Tuusulassa.

Lue lisää yrityksestä ›

Neuletakki, joka sopii arkeen ja juhlaan

Gooodin neuletakki on vaate, joka sopii moneen tilanteeseen. Se sopii talvisiin päiviin tai kevyeksi takiksi syksyyn, kevääseen ja kesän viileisiin iltoihin. Pue arkena, juhlapäivänä, kesällä ja talvella. Neuletakit ovat luottovaatteita jokaiseen hetkeen! Neuletakit ovat myös täydellisiä vaatekappaleita kerrospukeutumiseen.

Neuletakki on erinomainen vaate jokaisen naisen vaatekaappiin, koska se on niin mukava ja tarvittaessa lämmittävä. Se on helppo pukea melkein minkä asukokonaisuuden kanssa tahansa, olipa kyseessä arkinen tyyli jokapäiväiseen pukeutumiseen tai hieman muodollisempi asu. Lisäksi sen avulla voi helposti muuttaa pukeutumisen ilmettä. 

Lyhyt vai pitkä neuletakki – kumpi on suosikkisi?

Meiltä löydät monen mallisia neuletakkeja. Kiinnitykseksi voit valita napit tai vyön, molemmat toimivat mainiosti myös auki. Valikoimassamme on niin lyhyet kuin pitkät neuletakit. Pitkän voi pukea vaikka tiukkojen farkkujen kanssa, lyhyt mahtuu hyvin hameen tai housujen vyötärön alle. Pitkä neuletakki on hyvä valinta kylmempään säähän, kun mikä tahansa vaate ei riitä pitämään koleutta loitolla.  Lyhyt neuletakki sopii vaikkapa virallisempaan business-lookiin yhdessä suorien housujen tai siistien farkkujen kanssa. Vaatteen pituus ja muut mitat löytyvät tuotekuvista.

Värejä löytyy laaja valikoima ja jokaiselle oma suosikki! Valitse väri: musta, valkoinen, vihreä, harmaa, violetti, laventeli, luumu, vaaleanvihreä, beige.

Neuletakkeja laadukkaista materiaaleista omalla tehtaalla

Valmistamme merinovillaisia, luomupuuvillaisia ja mohair-neuletakkeja, jotka sekä lämmittävät ja että hengittävät. Tuotteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista, joten ne kestävät aikaa ja runsasta käyttöä. Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tuotantomme tapahtuu omalla tehtaallamme Tuusulassa, joten tämän tuotteen tilaaja saa todellisen lähituotetun vaatteen pitkäaikaiseksi ystäväksi.

Goood on tuusulalaisen Kutomo Holopaisen tuotemerkki ja uusi verkkokauppa. Olemme valmistaneet laadukkaita neuleita ja neuloksia jo yli puolen vuosisadan ajan, vuodesta 1964 alkaen. Matkan varrelle mahtuu niin omia mallistoja kuin yhteistyötä useiden tunnettujen vaatemerkkien kanssa. Käytössämme on erinomainen neulekonekanta ja ompelemme neulokset kestäviksi vaatteiksi ja asusteiksi vankalla ammattitaidolla. Lue lisä Gooodin taipaleen alkumetreistä sivulta This is Goood.

Neuleidemme hinnat pyritään pitämään kohtuullisina, minkä mahdollista oma tuotanto ja välikäsien puuttuminen. Kohtuullinen hinta ei sulje pois laadukasta lopputulosta. Vaatteen hinta sisältää kuitenkin taidokkaan kotimaisen työn sekä laadukkaat materiaalit. Lue lisää tietoa käyttämistämme materiaaleista täältä.

Verkkokauppa

Goood.fi-verkkokaupan valikoima sisältää neuleita miehille ja naisille. Verkkokaupan pääkategoriat ovat naisille, miehille ja asusteet. Etsi haluamaasi tuotetta näistä tai esimerkiksi alakategorioista uutuudet, outlet, saumattomat neuleet tai pooloneuleet. Lisäksi löydät kategoriat materiaaleittain kuten merinovillaneuleet, mohairneuleet ja luomupuuvillaneuleet. Lajittele tuotteita koon mukaan niin saat tulokseksi vain omaa kokoasi olevat tuotteet. Liity myös postituslistallemme niin kuulet uutiset ja tarjoukset ensimmäisten joukossa.