Naisten neulepaidat

Rajaa tuotteita

Materiaalit ja huolto: neulepaita

Haluamme, että neuleesi kestää mahdollisimman pitkään.

Hoida vaatettasi oikein ›

This is goood – tutustu meihin!

Olemme kotimainen perheyritys ja tuotamme vaatteet vastuullisesti Tuusulassa.

Lue lisää yrityksestä ›

Kotimainen neulepaita on vastuullinen ja kestävä valinta

Gooodin neulepaidat on suunniteltu kestämään käyttöä ja aikaa. Materiaaleina käytetään vain laadukkaita ja kovaa kulutusta kestäviä materiaaleja. Naisten neulepaidat valmistetaan 100% merinovillasta, 100% luomupuuvillasta sekä mohairsekoitteesta. Neuleemme valmistetaan alusta loppuun Suomessa omalla tehtaallamme Tuusulassa.

Neuleidemme hinnat pyritään pitämään kohtuullisina, minkä mahdollista oma tuotanto ja välikäsien puuttuminen. Kohtuullinen hinta ei sulje pois laadukasta lopputulosta. Vaatteen hinta sisältää kuitenkin taidokkaan kotimaisen työn sekä laadukkaat materiaalit. Lue lisää tietoa käyttämistämme materiaaleista täältä.

Monikäyttöinen neulepaita

Neulepaita on ympärivuotinen luottovaate. Merinovillapaidat ovat täydellisiä kerrospukeutumiseen. Ne toimivat sekä alus-, väli- että päällyskerrastona. Vuodenajasta riippuen voit käyttää samaa neulepaitaa eri käyttötarkoituksissa. Talven ohuin alimmainen vaatekerta toimii kesällä sellaisenaan. Merinovillaiset neulepaidat sopivat hyvin suoraan ihoa vasten, koska materiaali on niin pehmeää ja kutittamatonta. Merinovilla myös imee itseensä kosteutta, eikä siksi tunnu märältä tai kylmältä kostuessaankaan.

Valikoimastamme löydät neulepaitoja naisille poolokauluksella ja ilman, tyköistuvana ja väljällä mitoituksella, pitkähihaisena ja lyhyillä hihoilla – tilanteeseen kuin tilanteeseen. Värejä löytyy laaja valikoima ja jokaiselle oma suosikki! Valitse väri: musta, valkoinen, vihreä, harmaa, violetti, laventeli, luumu, vaaleanvihreä tai beige.

Verkkokauppa

Goood.fi-verkkokaupan valikoima sisältää neuleita miehille ja naisille. Verkkokaupan pääkategoriat ovat naiset, miehet ja asusteet. Etsi haluamaasi tuotetta näistä tai esimerkiksi alakategorioista uutuudet, outlet, saumattomat neuleet tai pooloneuleet. Lisäksi löydät kategoriat materiaaleittain kuten merinovillaneuleet, mohairneuleet ja luomupuuvillaneuleet. Lajittele tuotteita koon mukaan niin saat tulokseksi vain omaa kokoasi olevat tuotteet. Liity myös postituslistallemme niin kuulet uutiset ja tarjoukset ensimmäisten joukossa.