Goood kotimainen merinovilla pipo

Merinovillapipot

Rajaa tuotteita

Materiaalit ja huolto: merinovillapipo

Haluamme, että neuleesi kestävät mahdollisimman pitkään.

Hoida vaatettasi oikein ›

This is goood – tutustu meihin!

Olemme kotimainen perheyritys ja tuotamme vaatteet vastuullisesti Tuusulassa.

Lue lisää yrityksestä ›

Merinovillapipo

Merinovilla on pehmeä ja monikäyttöinen materiaali. Sillä on erinomainen kyky lämmittää ja sitoa kosteutta tuntumatta märältä tai kylmältä. Tästä syystä merinovillapipo hengittää ja toimii hyvin vaihtuvissa sääolosuhteissa ja on ulkoilijan ykkösvalinta moneen vuodenaikaan. Käyttämämme laadukas merinovilla tulee Italiasta ja on mulesing-vapaata.

Merinovillan hyvä lämmöneristävyys perustuu villakuidun ontelomaiseen rakenteeseen. Kuituun muodostuu ilmataskuja, joihin lämmin ilma varastoituu. Merinovillan pehmeys on puolestaan hienon alusvillan ja pitkien kuitujen ansiota. Merinolampaat tuottavat pelkästään alusvillaa, mikä on peitinvillaa paljon pehmeämpää. Villa pystyy imemään itseensä kosteutta tehokkaasti, jopa 30% omasta painostaan, eikä se siksi tunnu kylmältä tai kostealta ihoa vasten kastuessakaan. Merinovilla sopii myös ympärivuotiseen käyttöön, sillä se tuntuu viileältä lämpimillä keleillä. Merinovilla on antibakteerinen, mikä helpottaa tuotteiden huoltoa.

Kotimainen merinovillapipo

Kotimainen merinovillapipo on laadukas ja vastuullinen valinta. Valmistamme merinovillapipot omalla tehtaallamme Tuusulassa. Merinovillapipojen valmistuksessa käytetään mahdollisuuksien mukaan tuotannon ylijäämälankaa ja ne neulotaan valmiiksi muotoon, joten tuotannosta ei aiheudu ylijäämää.