Goood kotimainen saumaton neule

Saumattomat neuleet

Saumaton neule neulotaan nimensä mukaisesti kokonaan ilman saumoja. Saumaton neule on mukava päällä, koska siinä ei ole saumoja, jotka voisivat painaa tai hiertää. Pehmeästä merinovillasta valmistetut saumattomat neuleemme sopivat erinomaisesti myös ihoa vasten. Valikoimastamme löydät saumattomat neuleet sekä miehille että naisille.

Rajaa tuotteita

Materiaalit ja huolto: merinovillaneuleet

Haluamme, että neuleesi kestää mahdollisimman pitkään.

Hoida vaatettasi oikein ›

This is goood – tutustu meihin!

Olemme kotimainen perheyritys ja tuotamme vaatteet vastuullisesti Tuusulassa.

Lue lisää yrityksestä ›

Saumaton neule

Saumaton neule neulotaan yhdestä kappaleesta ilman saumoja. Neulekone neuloo vaatteen alusta loppuun valmiiseen muotoonsa. Neulomisen jälkeen aloituslangat irrotetaan, tuote pestään ja höyrytetään. Leikkausvaihetta ei ole ollenkaan ja materiaalihukkaa muodostuu ainoastaan pienestä määrästä aloituslankaa, joten saumattoman neuleen valmistaminen kuormittaa ympäristöä tavallista vähemmän. Ompeluvaihe käsittää ainoastaan pesu- ja tuotelappujen ompelun. Saumaton neule on mukava päällä, koska siinä ei ole saumoja, jotka voisivat painaa tai hiertää. Pehmeästä merinovillasta valmistetut saumattomat neuleemme sopivat erinomaisesti myös ihoa vasten. Lue lisää merinovillasta täältä

Saumattomien neuleiden neulos on joustavaa, joten tyköistuvatkaan mallit eivät kiristä. Väljemmän saumattoman neuleen alle mahtuu vaikka toinen merinovillapaita, joten se toimii mainiosti kerrospukeutumisessa. Vaatteiden tarkemmat mitat löytyvät tuotekuvista.

Neuleita vuosikymmenten kokemuksella omalla tehtaalla

Kaikki saumattomat neuleet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tuotanto tapahtuu omalla tehtaallamme Tuusulassa, joten Gooodin saumattoman vaatteen tilaaja saa todellisen lähituotetun vaatteen pitkäaikaiseksi ystäväksi.

Goood on tuusulalaisen Kutomo Holopaisen tuotemerkki ja uusi verkkokauppa. Olemme valmistaneet laadukkaita neuleita ja neuloksia vuodesta 1964 alkaen. Matkan varrelle mahtuu niin omia mallistoja kuin yhteistyötä useiden tunnettujen vaatemerkkien kanssa. Käytössämme on erinomainen neulekonekanta ja ompelemme neulokset kestäviksi vaatteiksi ja asusteiksi vankalla ammattitaidolla. Lue lisää Gooodin taipaleen alkumetreistä sivulta This is Goood.

Saumattomien neuleiden hinnat pyritään pitämään kohtuullisina, minkä mahdollistavat oma tuotanto ja välikäsien puuttuminen. Kohtuullinen hinta ei sulje pois laadukasta lopputulosta. Vaatteen hinta sisältää kuitenkin taidokkaan kotimaisen työn sekä laadukkaat materiaalit.